АвторизаціяРеклама

» » » Очисна дієта Грети Гарбо

Очисна дієта Грети Гарбо

Очисна дієта Грети Гарбо Знаменитий голлівудський дієтолог Гейлорд Хаузер більше 100 років тому створив для кінодіви Грети Гарбо спеціальну очисну дієту.

Це 7-денна методика очищення досі визнається однією з кращих.

Велика Грета Гарбо практикувала дану дієту 2 рази на рік: в кінці осені і за тиждень до Великодня. Основою очисної дієти служить спеціальний напій Хаузера, який без труднощів готується в звичайних домашніх умовах.

Інгредієнти для напою Хаузера:
- пів склянки шпинату (дрібно посіченого ножем);
- 1 склянка свіжої моркви (натертої на дрібній тертці);
- 1 стакан салатної селери (подрібнюється разом з корінням і листям);
- 1 ст. ложка петрушки (дрібно посічена ножем).

Перераховані інгредієнти заливаються 1 літром холодної води, доводять до стану кипіння, а потім варяться 20-25 хвилин. В отриману суміш додаються: 1 склянку свіжого томатного соку, 1 ч. ложка солі, змішана з натуральними сухими приправами; 1 ч. ложка натурального меду.
Тримаємо на вогні ще пару-трійки хвилин.

Меню очисної дієти Грети Гарбо:

1 день:
Сніданок:
апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); овочевий салат (1 зелений болгарський перець, 1 огірок, 2 салатних листа, натуральний йогурт); м'ятний чай з медом.
Полудень: 200-250 мл суміші соку квашеної капусти і томатного соку (у рівних долях).
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді); шпинат на пару; 250 мл будь-якого кисломолочного продукту; м'ятний чай з медом або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).

2 день:
Сніданок:
апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція салату (морква, ананас, родзинки, йогурт); 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.
Полудень: 200 г свіжих фруктів.
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді); кольорова капуста на пару; стандартна порція салату (селера, зелений болгарський перець, йогурт або кисле молоко); грейпфрут; м'ятний чай з медом або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).

3 день:
Сніданок: апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція салату (ананас, білокачанна капуста, йогурт); 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.
Полудень: сезонні сирі овочі.
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді); 2 печених баклажана або рівноцінна кількість тушкованих кабачків; стандартна порція салату зі свіжого огірка; свіжий або запечений фрукт; 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.

4 день:
Сніданок: апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція салату (салатна селера, яблуко, апельсин, трохи апельсинового соку, натуральний йогурт); 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.
Полудень: 200 г свіжих фруктів.
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція салату (морква, салатна селера, зелена цибуля, натуральний йогурт); тушковані томати; сезонні ягоди або фрукти; 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.

5 день:
Сніданок:
апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція фруктового салату; 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.
Полудень: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді); стандартна порція супу (паростки молодої квасолі, ріпчаста цибуля, салатна селера, соєвий соус); стандартна порція салату з помідорів; персик; 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.

6 день:
Сніданок: апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція салату (кольорова капуста, салатна селера, морква, зелена цибуля, інші сезонні овочі); 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.
Полудень: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді); томати, тушковані з зеленим перцем і цибулею; стандартна порція салату (ананас, білокачанна капуста, морква); свіжа груша; м'ятний чай з медом.

7 день:
Сніданок: апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція салату (квашена капуста, лимонний сік, буряк); 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.
Полудень: 200 г свіжих фруктів.
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді); молодий горошок у відварному вигляді; стандартна порція салату (апельсин, салатна селера, листовий салат); трохи свіжого ананаса; м'ятний чай з медом.

Очисна, Грети Гарбо, дієта
Оціни пораду →
Переглядів: 1475
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ