АвторизаціяРеклама

» » » Мариновані кабачки за годину: рецепт тижня

Мариновані кабачки за годину: рецепт тижня

Мариновані кабачки за годину: рецепт тижня Смачні мариновані кабачки стануть відмінною закускою, готуються елементарно, а вже через годину їх можна буде їсти.

Що нам потрібно
• Кабачки - скільки забажаєте;
• Сіль - на кожні 500 гр. кабачків знадобиться 0,5 ч.л. солі;
• Олія соняшникова - 100 мл.;
• Оцет - 3 ст.л.;
• Мед - 2 ч.л.;
• Часник - 2-3 зубчики;
• Мелений чорний перець, свіжа або суха зелень - за смаком.

Спосіб приготування


Крок 1. Кабачки ретельно промиваємо під проточною водою кілька разів, так як страва не піддається термічній обробці.
Крок 2. Шкірку чистимо і нарізаємо тонкими пластинами спеціальним ножем.
Крок 3. Потім перекладаємо кабачки в підходящу ємність і солимо. Ми залишаємо на 30 хвилин.
Крок 4. Дрібно рубаємо зелень і часник.
Крок 5. Готуємо маринад. У мисці ретельно змішуємо рослинне масло, оцет 9%, зелень, часник, перець чорний мелений і мед. Мед можна замінити цукром.
Крок 6. Кабачки злегка віджимаємо і видаляємо з них зайву рідину.
Крок 7. Акуратно додаємо в кабачки маринад і перемішуємо.

Через годину мариновані кабачки будуть готові.

Смачного!

Рецепт, закуски, кабачки
Оціни пораду →
Переглядів: 110
Рейтинг: 5.0/1

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ