АвторизаціяРеклама

» » » Хрустка запечена мойва: 20 хвилин - і готова!

Хрустка запечена мойва: 20 хвилин - і готова!

Мойва - смачна і відносно недорога риба. З неї можна приготувати як чудове доповнення до гарніру, так і хрустку закуску до пива. Записуйте легкий рецепт запеченої мойви.

Що нам потрібно:

- Мойва - 0,5 кг;
- Сіль - за смаком;
- Перець - за смаком;
- Борошно - за смаком.

Спосіб приготування


Крок 1. Рибу миємо й даємо їй повністю відтанути.
Крок 2. Просушуємо її.
Крок 3. Змішуємо борошно з меленим перцем і сіллю.
Крок 4. Деко застилаємо фольгою або пергаментним папером.
Крок 5. Кожну рибку обвалюємо в суміші (борошно + перець + сіль).
Крок 6. Мойву викладаємо щільно на деко.
Крок 7. Деко з мойвою ставимо в духовку і запікаємо 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.

Порада: Рибку в деко нічим зверху посипати чи поливати не потрібно.

Смачного!

закуски, риба, мойва, до пива
Оціни пораду →
Переглядів: 174
Рейтинг: 5.0/1

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ