АвторизаціяРеклама

» » » Домашні шпроти із салаки: рецепт дня

Домашні шпроти із салаки: рецепт дня

Домашні шпроти - це ідеальна закуска. По-перше, для її приготування знадобиться всього півтори години. По-друге, всі інгредієнти натуральні, можна без побоювань годувати такими шпротами дітей. А по-третє, фінансові витрати будуть мінімальними.

Так що читай і зберігай наш рецепт!

Інгредієнти:


  • 1 кг кільки, мойви або салаки;
  • 7 лаврових листів;
  • 1 стакан чайної заварки;
  • 200 мл. рафінованої соняшникової олії;
  • 2 жменьки цибулиння;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 3 ч. л. морської солі;
  • 5 горошків чорного перцю.

    Рецепт приготування


    1. Для початку потрібно почистити рибу. Голови і плавники відрізаємо, нутрощі витягуємо. Хвости можна залишити. А потім гарненько промиваємо її під проточною водою.

    2. Викладаємо рибу шарами в каструлю з товстим дном. Наприклад, відмінно підійде казанок або глибока сковорода.

    3. Перемішуємо лавровий лист, чайну заварку, лушпиння цибулі, цукор, перець і сіль з рослинним маслом. Після чого виливаємо отриману суміш на рибу. І на маленькому вогні тушкуємо під кришкою протягом 90 хвилин.

    4. Через 90 хвилин потрібно зняти рибу з вогню і дати повністю охолонути при кімнатній температурі. Після цього перекладаємо шпроти в скляну баночку і відправляємо в холодильник.

    Рецепт, риба, шпроти, закуски
    Оціни пораду →
    Переглядів: 104
    Рейтинг: 5.0/1

    ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

    avatar

    СХОЖІ ПОРАДИ