Рецепт дуже легкий та простий, а інгредієнти для цього печива є практично у кожній господині на кухні і в холодильнику. Готове печиво можна посипати корицею або цукровою пудрою. Подавати печиво можна з молоком, чаєм або какао.
Інгредієнти для приготування печива до чаю за 15 хвилин:
• яєчний жовток - 2 штуки;
• ванільний цукор - 1 упаковка;
• борошно - 230 г;
• цукрова пудра - 80 г;
• вершкове масло - 120 г;
• лимонна цедра - 3/4 чайної ложки.
Легкий рецепт приготування печива до чаю за 15 хвилин:
1. Розігріти духовку до 175 градусів. Застелити пергаментним папером деко, змастити маслом і присипати борошном.
2. Просіяти борошно і цукор в одну миску. Додати розм'якшене вершкове масло, два яєчних жовтки і лимонну цедру.
3. Перемішати інгредієнти до однорідної маси.
4. Місити 5-10 хвилин, щоб тісто прийняло еластичну форму.
5. Сформувати тісто в «ковбаску» і порізати на кільця.
6. Покласти кільця на деко і випікати приблизно 10 хвилин.
От і все, смачного!
А який легкий рецепт печива знаєте Ви?