АвторизаціяРеклама

Кулінарні поради

» » Кулінарні поради

Кулінарні поради - розділ для всіх, хто вважає, що кулінарія це не рутина на кухні, а справжнє мистецтво. Шукайте смачні рецепти, дотримуйтесь корисних порад, вчіться харчуватися правильно і дізнавайтеся про нові тренди в харчуванні.

Що таке здорове харчування

Правильно збалансоване харчування - основа здоров'я. Недоотримуючи необхідні речовини, організм відмовляється правильно функціонувати, і виникають проблеми зі здоров'ям.

Правила споживання хліба

Не слід намазувати хліб маслом у висячому положенні. Відповідно до етикету потрібно мазати маслом не весь шматок хліба, а тільки на один укус. Більше порад читайте у цій публікації.

Як позбутися накипу у чайнику чи каструлі

Життєве питання як позбутися накипу цікавить багатьох. Яка б не була м'яка вода, наскільки чудовим не був би чайник або каструля - рано чи пізно у вас все одно виникне запитання: "Як вивести накип?". Кожна господарка стикається з ним.

Корисно знати: Ознаки ГМО у ваших продуктах

Вам і тільки вам потрібно вирішити, вживати ці продукти в їжу чи ні, і якщо ви серйозно вирішили харчуватися натуральними продуктами без ГМО-добавок, вам слід навчитися впізнавати такі продукти.

Господині в записничок: 12 порад які стануть у нагоді на кухні

Кожна господиня має у своєму записничку сімейні рецепти та слушні поради. Пропонуємо додати ще 12 невеличких але корисних порад.

Пасхальна порада: Як пофарбувати яйца

Перш ніж варити та фарбувати курячі яйця на пасху, варто вивчити декілька простих але дієвих правил.

Як правильно вибирати м'ясо в магазині

Найкориснішим вважається м'ясо птиці (курка, качка, гусак і індик), найбільш низькокалорійним є яловичина і її молочні сорти (телятина). Меньш корисне, але дуже смачне - свинина.

Як фарбувати яйця харчовими барвниками

Одна з найдавніших традицій свята весни - фарбування великодніх яєць. За православною традицією, їх потрібно фарбувати за три дні перед Великоднем, у Чистий четвер.

Кофе Арабика: в чем особенность?

Без этого напитка уже многим не представить утро. С ним проходит день. С блаженством вдыхаем аромат свежезаваренного кофе. Наслаждаемся его дразнящим знакомым вкусом. И так день за днём.

Бориспільчанці в записничок - вісім кулінарних порад

Будь-якій господині знадобляться нехитрі поради з області кулінарії, зібрані всюду потроху. Ми підготували вісім цікавих порад які можна занотовувати у свій записничок.

Які переваги у пароварки

Електричні пароварки останнім часом набули великої популярності у поціновувачів здорового харчування.

Як правильно вибрати сухофрукти

Сухофрукти - відмінне джерело вітамінів і мікроелементів. Утім, справді корисні тільки ті сухофрукти, які правильно заготовили - без зайвого цукру і консервантів.

Як визначити свіжість домашніх яєць

Чи знаєте ви що свіжість домашніх яєць визначається по вигляду шкаралупи. Як саме це зробити, ми розповімо у цій статті.

Як правильно вибрати каву в зернах

Вибір кави не такий простий, як здається. Звичайно, у тебе сформувалися свої переваги цього напою - вид і ступінь обсмаження.

Як використовувати шкірку від апельсинів

Прийшов довгоочікуваний сезон апельсинів і мандаринів. І якщо ти досі викидаєш шкірку від цитрусових, читай, що можна з нею зробити і починай збирати цінну цедру.

1 2 »