АвторизаціяРеклама

» » » Зелена «Шакшука» по-ізраїльськи: рецепт яєчні на сніданок для всієї родини

Зелена «Шакшука» по-ізраїльськи: рецепт яєчні на сніданок для всієї родини

Одним із ключових інгредієнтів «Шакшука» по-ізраїльськи є томатний соус, але в цьому рецепті його немає. При цьому зелена яєчня виходить не менш смачною і підходить як сніданок для всієї родини.

Необхідні інгредієнти


  • кріп, гілочка - 10 шт.;
  • яйце – 4 шт.;
  • вершки – 50 мл;
  • кедрові горіхи – 75 г;
  • оливкова олія – 50 мл;
  • лайм - 0,5 шт.;
  • петрушка – 1 пучок;
  • кінза - 1 п;
  • часник – 3 зубчики;
  • перець халапеньо – 0,5 шт.;
  • горошок заморожений – 150 г;
  • сіль за смаком.

    Спосіб приготування


    1. У блендер викласти всі інгредієнти, попередньо промивши їх, виключаючи яйця, олію та вершки. З лайма вичавити сік.
    2. Подрібнити продукти до пюре.
    3. У глибокій сковороді розігріти олію. Викласти зелену масу.
    4. За хвилину додайте вершки. Все перемішати.
    5. Зробити 4 невеликі отвори в масі. Після чого у кожен отвір розбити по яйцю, не зачіпаючи жовток.
    6. Через 4 хвилини смажена "Шакшука" по-ізраїльськи готова.

    яйця, сніданок
    Оціни пораду →
    Переглядів: 130
    Рейтинг: 5.0/1

    ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

    avatar
    0
    1
    Прочитав і аж захотілося шакшуки!
    avatar

    СХОЖІ ПОРАДИ