АвторизаціяРеклама

» » » З хрусткою скоринкою: рецепт солодких грінок до сніданку

З хрусткою скоринкою: рецепт солодких грінок до сніданку

Іноді на приготування повноцінного сніданку не лишається часу. У цьому випадку на допомогу приходять швидкі та прості рецепти.

Солодкі грінки із хліба із хрусткою скоринкою на сніданок можна приготувати буквально за 10 хвилин та з мінімальною кількістю інгредієнтів. Для трьох порцій знадобляться:

  • білий хліб – 90 г;
  • молоко – 120 мл;
  • куряче яйце – 1-2 шт.;
  • цукор – за смаком;
  • рослинна олія.

    Як готувати


    1. Нарізати хліб.
    2. Збити в глибокій мисці яйця з молоком, додати (добавляти) цукор і добре перемішати.
    3. Вимочити кожен шматочок хліба у суміші яйця та молока.
    4. На розпеченій сковороді з олією обсмажити грінки з обох боків.
    5. Відразу після обсмажування грінки можна подавати до столу.

    Грінки найкраще їсти гарячими, одразу після приготування. Крім того, їх можна подавати з різними добавками, наприклад сметаною або варенням.

    Зробити сніданки різноманітними та не витрачати на готування багато часу допоможуть прості рецепти.

    сніданок, рецепти, грінки, закуски
    Оціни пораду →
    Переглядів: 113
    Рейтинг: 5.0/1

    ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

    avatar
    0
    1
    Виглядає смачно! Хто вже готував?
    avatar

    СХОЖІ ПОРАДИ