ВойтиРеклама

рецепти від читачів

» » » Як приготувати Запечену качку з фруктами

Як приготувати Запечену качку з фруктами

Як приготувати Запечену качку з фруктами Поєднання м'яса качки з апельсинами, на наш погляд, найбільш вдале. Аромат цитрусових найкраще асоціюється із зимовими святами. Додайте до них тертий корінь імбиру, біле вино і часточки груші, і отримаєте дуже смачний соус.

Можна нашпигувати тушку картоплею і цибулею а перед подачею на стіл посипати рубаним мигдалем.

Рецепт приготування Запеченої качки ж фруктами

Аби запечена качка була неперевершена, Вам знадобиться:
• 1 тушка качки,
• 3 картоплини,
• 2 цибулини,
• 2 ст. л. рослинного масла,
• 3 груші,
• 2 апельсина,
• 1 чайна ложка тертого імбирного кореня,
• 150 мл білого сухого вина,
• 50 г рубленого мигдалю,
• сіль, мелений чорний перець.

Як запекти качку з фруктами, покроковий рецепт:
1. Качку вимити, обсушити, натерти меленим чорним перцем, сіллю і прибрати в холодильник на ніч.

2. Вранці картоплю очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити, порубати і злегка обсмажити на 1 ст. л. рослинного масла. Підмішати до картоплі, посолити і поперчити.

3. Духовку нагріти до 180 ° С.
Тушку качки нафарширувати картоплею з цибулею, отвір зашити. Помістити в глибоке деко, запікати близько 2,5 годин, періодично поливаючи рідиною від смаження.

4. Груші очистити від насіння і нарізати часточками. Апельсини очистити, розділити на часточки і кожну очистити від білих плівок. Додати апельсини разом з грушами і імбиром в деко до качки, влити вино і запікати ще 10 хв, поливаючи качку соусом.

5. Горіхи злегка підрум'янити без жиру і посипати ними качку перед подачею.

Спробуйте приготувати за цим рецептом заперечену качку з фруктами, і гості будуть у захваті від колориту смаків.

Ваша, Оленка Смачненька.

запекти, фрукти, качка, птиця, святкові страви
Оціни пораду →
Переглядів: 761
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ