АвторизаціяРеклама

» » » Смажені маслюки в сметані - смачний рецепт

Смажені маслюки в сметані - смачний рецепт

Смажені маслюки в сметані - смачний рецепт Грибний сезон у розпалі? Маслюки зі сметаною - смачно і просто! Ніжний вершковий смак з поєднанням ароматних грибочків - це щось!

Маслюки самі по собі неймовірно смачні гриби - майже як білі, але зі сметаною їх смак стає ще більш яскравим. Спробуйте!

Інгредієнти
- Маслюки 700гр.;
- Цибуля ріпчаста 280гр.;
- Оливкова олія 40мл.;
- Сіль за смаком;
- Сметана 40гр.

Рецепт приготування: 8 простих кроків


1. Гриби переберіть, помийте і почистіть.

2. Наріжте підготовлені маслюки великими шматочками, якщо гриби невеликого розміру - залиште їх цілими. Замочіть в холодній воді з сіллю хвилин на 15.

3. Перед смаженням гриби потрібно довести до кипіння, після чого відкинути на друшляк і промити від слизу.

4. Залиште гриби на 10-15 хвилин в друшляку, щоб стікло максимум води і слизу.

5. Розігрійте пательню з маслом і злегка обсмажте дрібно нарізану цибулю. Ступінь підсмажування - до прозорості. Не переживайте, цибуля дійде до готовності разом з грибами.

6. Додайте на сковорідку до цибулі відварені маслюки які вже стекли, акуратно перемішайте і смажте хвилин 15 на середньому вогні, періодично помішуючи.

7. Додайте до грибів сметану і сіль, перемішайте, накрийте сковорідку кришкою і дайте маслюкам трохи потомитися у цьому соусі.

8. Подавайте на стіл гаряченькими з картоплею або в якості основного блюда.

Смачного!

маслюки, Рецепт, гриби
Оціни пораду →
Переглядів: 127
Рейтинг: 5.0/1

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ