ВойтиРеклама

рецепти від читачів

» » » Гороховий суп з печерицями - рецепт

Гороховий суп з печерицями - рецепт

Гороховий суп з печерицями - рецепт Гороховий суп з печерицями може бути приготований в пісній версії або з додаванням м'яса, що тільки підвищить його поживні властивості. Поліпшити по максимуму смакову палітру горохового супу з печерицями вдасться за допомогою додавання копченостей: мисливських ковбасок, копченої курки, обсмаженого копченого бекону або грудинки.

Складові:

- курка - 400 г;
- копченості (за бажанням) - 150 г;
- печериці - 400 г;
- картопля - 3 шт .;
- горох - 1 склянка;
- цибуля - 1 шт .;
- морква - 1 шт .;
- масло - 40 мл;
- сіль, перець, лавровий лист, зелень.

Рецепт приготування:

Горох вимочують і відварюють до готовності, воду зливають. Курятину заливають водою і варять практично до готовності.

Додають готовий горох та картоплю, варять 10 хвилин. Закладають обсмажені окремо гриби і цибулю з морквою.

Приправляють блюдо, додають за бажанням копченості та прогрівають все разом ще кілька хвилин.

Подають суп з сухариками і зеленню.

Смачного. Тепер Ви знаєте рецепт Горохового супу з печерицями!

суп, горох, печериці
Оціни пораду →
Переглядів: 197
Рейтинг: 5.0/1

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ