ВойтиРеклама

рецепти від читачів

» » » Безалкогольний глінтвейн: рецепт домашнього приготування

Безалкогольний глінтвейн: рецепт домашнього приготування

Безалкогольний глінтвейн: рецепт домашнього приготування Як правильно і смачно приготувати вдома головний напій зими - глінтвейн. Але наш глінтвейн буде трохи незвичайним - безалкогольним, на основі соку, але не менш смачний.

Отже, давайте приготуємо безалкогольний глінтвейн за нашим рецептом.

Що нам портібно (інгредієнти) для безалкогольного шлінтвейну:
- 1 літр соку з червоного винограду;
- Апельсин (половинка);
- 2 палички кориці;
- 5 гвоздик;
- 2 лаврових листики;
- 2 гілочки чебрецю;
- 2 ст. л. цукру.

Спосіб приготування:
Апельсин помийте і поріжте кружечками. Половину з них ми використаємо для приготування глінтвейну.

У невелику каструлю вилийте сік, додайте всі спеції, цукор і половину апельсинових кілець.

Поставте на маленький вогонь і варіть протягом 10 хвилин. Слідкуйте, щоб ваш глінтвейн не кипів.

Подавайте цей напій як в гарячому, так і в холодному вигляді. При подачі додайте в кожну склянку по кружечку апельсину як прикрасу.

напій, глінтвейн, рецепти
Оціни пораду →
Переглядів: 325
Рейтинг: 5.0/1

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ