АвторизаціяРеклама

» » » Як заготовити морквяний сік на зиму

Як заготовити морквяний сік на зиму

Можна відразу випити свіжовіджатий сік моркви або заготовити морквяний сік на зиму.

Знадобиться свіжа натерта морквина.

Викладемо її в марлю і відіжмемо сік за допомогою преса або руками. Щоб заготовити на зиму багато морквяного соку, краще скористатися соковижималкою.

Вимиті овочі пропустимо через соковижималку, охолодемо і додамо цукор за смаком. Можна пити і постачати організм корисними речовинами усю зиму, покращуючи своє самопочуття!

Для заготівки на зиму нагріємо сік до 80 градусів і перельємо в стерилізовані банки. Закатати і поставимо в темне місце або у підвал.

Морквяний сік виходить дуже смачним, якщо змішати його з яблучним соком, нагріти до 80 градусів і закатати.

морквяний сік на зиму, готовити моркв'яний сік, домашні заготовки, Рецепт, рецепт соку, морквяний сік
Оціни пораду →
Переглядів: 4350
Рейтинг: 4.6/7

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ