АвторизаціяРеклама

» » » Як приготувати мюслі

Як приготувати мюслі

Як приготувати мюслі Мюслі - багатоскладовий сніданок, в ньому досить вуглеводів, клітковини, а також вони мають низький глікемічний індекс, що повністю відповідає вимогам корисної їжі.

Понад сто років тому лікар однієї з клінік ввів в раціон своїх хворих таке блюдо: половина столової ложки вівсянки і половину ложки зерен пшениці, рису, ячменю, жита або пшенки заливали соком або водою, ретельно перемішували і подавали з дрібно нарізаним яблуком, мигдалем і волоськими горіхами. Так і з'явилися мюслі.

Ти можеш приготувати мюслі самостійно, змішавши таким чином вівсяні пластівці, пророщену пшеницю, фрукти і ягоди, сухофрукти, суміш горіхів, насіння і висівки. Так є гарантія, що в них не буде консервантів або непотрібних жирів і цукрів.

Всілякі сухі сніданки - кульки, зірочки, кранчи, гранола - до мюслі відношення не мають. У таких продуктах багато цукру і консервантів, мало користі і багато калорій. Уважно вивчи упаковку і переконайся, що в складі мюслі немає жирів, сиропів і консервантів.

мюслі, сніданок, поради господині, легкий сніданок
Оціни пораду →
Переглядів: 1051
Рейтинг: 5.0/1

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ