ВойтиРеклама

рецепти від читачів

» » » Яблучний зефір: Для тих, хто стежить за своєю фігурою

Яблучний зефір: Для тих, хто стежить за своєю фігурою

Яблучний зефір: Для тих, хто стежить за своєю фігурою Улюблений багатьма ласунами десерт не губиться в сучасному кондитерському світі, а навпаки набирає популярність, перш за все через склад. Зефір, приготований з натуральних продуктів в домашніх умовах - корисний і ніжний десерт.

Щоб приготувати зефір в домашніх умовах, потрібно уважно дотримуватися всі нюанси рецепта.

Класичний рецепт зефіру готується з яблучного пюре. Фрукти містять багато пектину, що дозволяє десерту легко тримати форму.

Сьогодні ми поділимося рецептом корисного зефіру, який ви з легкістю зможете приготувати вдома для всієї родини.

Що потрібно для яблучного зефіру:
Яблуко - 2 шт;
Цукор - 400 г;
Яєчний білок - 1 шт;
Вода - 100 г;
Агар агару - 4 м

Рецепт приготування яблучного зефіру:
Яблука розрізати навпіл, очистити і запекати в духовці 10 хвилин. Помістити фрукти в блендер і збити до стану пюре.

Додайте цукор і перемішайте. Дайте пюре охолонути. Змішайте суміш з білком і збийте міксером. У сотейнику змішайте воду і агар агар, доведіть до кипіння, додайте цукор.

Добре перемішайте і на середньому вогні готуйте хвилин 5. Тонкою цівкою влийте гарячий сироп у фруктову основу.

Збийте ще раз. Розкладіть суміш на деко і залиште на ніч. Потім присипте цукровою пудрою і поріжте на шматочки.

Смачного!

яблуко, десерти, зефір
Оціни пораду →
Переглядів: 335
Рейтинг: 5.0/1

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ