АвторизаціяРеклама

» » » Деруни з картоплі на мангалі (багатті) + рецепт соусу

Деруни з картоплі на мангалі (багатті) + рецепт соусу

Сьогодні хочемо запропонувати Вашій увазі класичний рецепт білоруської кухні (хоча, багатьох кухонь світу) - Дерунів. Але приготуємо ми їх на мангалі, а також зробимо соус для дерунів - класичний. Сподіваємося, такі деруни ви ще не їли. Тож, при нагоді матимете смачнючий рецепт картопляних дерунів.

Що нам потрібно:
- 6 середніх картоплин;
- 1 середня цибулина;
- 1 середня морква;
- 1-2 яйця;
- 2-3 ст ложки пшеничного борошна;
- сіль, перець.

На великій тертці натерти картоплю, на дрібній цибулю і моркву. Додати яйця і борошно. Посолити, поперчити.
Смажити з двох сторін до золотистого кольору.

Подавати з соусом, для якого змішати сметану (200 г), дрібно нарізати кріп (20 г), натерти на крупній тертці (дрібно порізаний) свіжий огірок, 1-2 ч ложки білого хрону, посолити і поперчити.

Такі деруни на свіжому повітрі будуть набагато смачніші ніж дома. Спробуйте!

картопля, мангал, пікнік, деруни
Оціни пораду →
Переглядів: 170
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar
0
1
взимку, на свіжому повітрі, такі деруни ще більш смачніші. А на рибалці - делікатес )
avatar

СХОЖІ ПОРАДИ