АвторизаціяРеклама

Кулiнарнi рецепти

» Кулiнарнi рецепти

Кулiнарнi рецепти та кориснi поради. Вiд смачних закусок до неперевершених святкових став для поцiнювачiв кулiнарної справи. Нашi кулiнарнi рецепти з легкiстью зможе приготувати навiть початкiвець а кулiнарнi поради стануть у нагодi чудовiй господинi. Ми пiдскажемо як приготувати смачну страву за цiкавим рецептом. Готувати разом з нами - легко, вишукано i швидко. Також, можете надсилати нам свої кулiнарнi рецепти на пошту info[@]borispol.org.ua, залишати коментарi та дiлиться найсмачнiшими рецептами з друзями.

Основні правила для ласунів

Якщо ти вже зовсім не можеш жити без солодкого, а відображення в дзеркалі натякає про наслідки у вигляді зайвої ваги, то можна уникнути катастрофи. Потрібно всього лише виробити стратегічний план і стати нарешті правильними ласунами.

Як приготувати оселедець маринований з лимонним соком

Оселедець - це корисні ласощі! Він містить цінні Омега 3, необхідні для нормальної життєдіяльності людини. Оселедець надзвичайно корисний для клітин мозку, нормальної роботи серця і судин. Спробуйте засолити самі, адже своє набагато смачніше!

Як приготувати яблука, запечені з сиром: три ідеї для сніданку

Запікати яблука в духовці дуже просто. Їх треба помити, видалити серцевину і наповнити цукром, медом, горіхами, сиром або сухофруктами.

Як зробити Круасани з листкового тіста з шоколадною начинкою (Простий рецепт)

Простий рецепт домашніх круасанів з дріжджового листкового тіста з шоколадно-горіховою пастою. Подавай їх на сніданок разом з чашкою кави.

Як приготувати Літній торт з фруктами і желе (рецепт)

У спеку рідко хочеться їсти калорійні торти з масляним кремом. Приготуй освіжаючий літній десерт з фруктами, сметанним желе і шматочками бісквіту.

Як приготувати куpку в сметані, pецепт для мультиваpки на кожен день

Я давно колекціоную швидкі pецепти на кожен день, один з них - куpка в сметані в мультиваpці. Для мене такі pецепти на вагу золота, закинула всі пpодукти в мультиваpку і забула, спокійно займаюся своїми спpавами і не пеpеживаю, що курка підгоpить. Найголовніше, виходить не тільки смачно, але і коpисно.

Як фарбувати яйця буряком

Фарбувати яйця на Великдень - один з головних ритуалів перед святом. Движение Борисполя пропонує тобі спробувати простий і красивий спосіб фарбування яєць в червоний колір.

Як приготувати кейк-попси у вигляді великодніх курчат (+ відео)

Великдень у 2016 році відзначатимуть 1 травня. Візьми на замітку рецепт тістечок на паличці у вигляді великодніх курчат.

Як приготувати Курку в маринаді по-грецьки

Хочете чогось простого і дуже ароматного? Тоді приготуйте курочку, попередньо просочивши її чудовим вершковим маринадом.

Як приготувати Курячі грудки з апельсинами

Здається, що рецептів з курячими грудками безліч, і придумати щось новеньке вже неможливо. А курячі грудки з апельсинами як гарнір? Ми спробуємо Вас здивувати простим але оригінальним рецептом.

14 пам'ятних порад для кухні

Мені здавалося, що я знаю про кухню все! Але ці поради господаркам стали справжнім кулінарним «откровением»... Назвати їх корисними - нічого не сказати! Навіть звичайні страви можна готувати інакше, а звичні продукти приховують безліч загадок! Нехай ці маленькі підказки допоможуть Вам проводити час на кухні з душею!

Страви на Старий Новий рік: Що приготувати

В Україні здавна Старий Новий рік вважався самим світлим і веселим святом: по-перше, після Різдва закінчувався досить строгий піст, а по-друге, в це свято прощалися всі образи і непорозуміння і починався новий життєвий цикл. Напередодні старого нового року називали Щедрий вечір.

Що приготувати на Різдво: 12 пісних страв

До Різдва залишилося зовсім небагато, і хозяєчкам вже пора визначатися, чим пригощати своїх рідних в це свято.

Рецепт куті в мультіварці

Сучасні технології дають нам можливість готувати традиційні страви смачніше і простіше. Отже, приготуємо різдвяну кутю в мультіварці.

ТОП-3 рецепта рисової куті

Кутя має дуже давню кулінарну історію, і багато варіантів приготування. Це слов'янське блюдо готують з різних сортів зерна: пшениці, ячменю, перловки, вівса, рису і гречки.

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 12 13 »