ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Пророслі зерна пшениці - чудові ліки

Пророслі зерна пшениці - чудові ліки Учені так пояснюють феномен продукту: у момент проростання зерна під оболонкою зберігається своєрідна енергія, спрямована на продовження свого роду. Природа дає найцінніше для харчування паростка - ензими й інші речовини. Це просто джерело мінералів і вітамінів.

Тому, уживаючи пророслі зерна в їжу, ми беремо в природи найцінніше. Продукт здатний розбирати засмічування в організмі, розчиняючи клейковину в кишківнику, а також захищати від раку.

Для пророщення пшениці в домашніх умовах своїми руками беруть 80-100г зерен пшениці, промивають їх у проточній воді 2-3 рази.

Ушкоджені й недоспілі викидають. Потім викладають у посуд шаром не більше 3 см і заливають водою так, щоб вона ледь торкалася верхніх зерен, та накривають марлею.

Через добу з'являються білі паростки. Коли вони досягнуть довжини 2-3мм, зерна необхідно знову промити.

Проросле зерно - прекрасне лікувальне харчування для осіб, зайнятих тяжкою фізичною працею.

здорові поради, ліки, пшениця
Оціни пораду →
Переглядів: 117
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ