ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Помідори знижують ризик виникнення інсульту

Помідори знижують ризик виникнення інсульту Багатий на помідори раціон може знизити ризик виникнення інсульту. Багатий на помідори раціон може знизити ризик виникнення інсульту, свідчать дані дослідників з Фінляндії, передають зарубіжні ЗМІ. Учені досліджували дію лікопіну - яскраво-червоного речовини, що міститься в помідорах, перці і кавунах.

Дослідження, в якому брали участь більше 1 тис. чоловіків і яке було опубліковано в науковому журналі "Неврологія" (Neurology), показало, що люди з високим рівнем лікопіну в крові були найменш схильними до інсульту. Британська Асоціація по запобіганню інсульту закликає до більш глибокого вивчення лікопіну, який володіє такою дією.

інсульт, раціон, помідори, Здоров'я, здорова їжа
Оціни пораду →
Переглядів: 1115
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ