ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Очисна дієта Грети Гарбо

Очисна дієта Грети Гарбо Знаменитий голлівудський дієтолог Гейлорд Хаузер більше 100 років тому створив для кінодіви Грети Гарбо спеціальну очисну дієту.

Це 7-денна методика очищення досі визнається однією з кращих.

Велика Грета Гарбо практикувала дану дієту 2 рази на рік: в кінці осені і за тиждень до Великодня. Основою очисної дієти служить спеціальний напій Хаузера, який без труднощів готується в звичайних домашніх умовах.

Інгредієнти для напою Хаузера:
- пів склянки шпинату (дрібно посіченого ножем);
- 1 склянка свіжої моркви (натертої на дрібній тертці);
- 1 стакан салатної селери (подрібнюється разом з корінням і листям);
- 1 ст. ложка петрушки (дрібно посічена ножем).

Перераховані інгредієнти заливаються 1 літром холодної води, доводять до стану кипіння, а потім варяться 20-25 хвилин. В отриману суміш додаються: 1 склянку свіжого томатного соку, 1 ч. ложка солі, змішана з натуральними сухими приправами; 1 ч. ложка натурального меду.
Тримаємо на вогні ще пару-трійки хвилин.

Меню очисної дієти Грети Гарбо:

1 день:
Сніданок:
апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); овочевий салат (1 зелений болгарський перець, 1 огірок, 2 салатних листа, натуральний йогурт); м'ятний чай з медом.
Полудень: 200-250 мл суміші соку квашеної капусти і томатного соку (у рівних долях).
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді); шпинат на пару; 250 мл будь-якого кисломолочного продукту; м'ятний чай з медом або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).

2 день:
Сніданок:
апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція салату (морква, ананас, родзинки, йогурт); 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.
Полудень: 200 г свіжих фруктів.
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді); кольорова капуста на пару; стандартна порція салату (селера, зелений болгарський перець, йогурт або кисле молоко); грейпфрут; м'ятний чай з медом або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).

3 день:
Сніданок: апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція салату (ананас, білокачанна капуста, йогурт); 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.
Полудень: сезонні сирі овочі.
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді); 2 печених баклажана або рівноцінна кількість тушкованих кабачків; стандартна порція салату зі свіжого огірка; свіжий або запечений фрукт; 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.

4 день:
Сніданок: апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція салату (салатна селера, яблуко, апельсин, трохи апельсинового соку, натуральний йогурт); 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.
Полудень: 200 г свіжих фруктів.
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція салату (морква, салатна селера, зелена цибуля, натуральний йогурт); тушковані томати; сезонні ягоди або фрукти; 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.

5 день:
Сніданок:
апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція фруктового салату; 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.
Полудень: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді); стандартна порція супу (паростки молодої квасолі, ріпчаста цибуля, салатна селера, соєвий соус); стандартна порція салату з помідорів; персик; 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.

6 день:
Сніданок: апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція салату (кольорова капуста, салатна селера, морква, зелена цибуля, інші сезонні овочі); 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.
Полудень: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді); томати, тушковані з зеленим перцем і цибулею; стандартна порція салату (ананас, білокачанна капуста, морква); свіжа груша; м'ятний чай з медом.

7 день:
Сніданок: апельсиновий або грейпфрутовий фреш; м'ятний чай або чорна кава.
2 сніданок: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді).
Обід: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді) або свіжий томатний сік (в гарячому вигляді); стандартна порція салату (квашена капуста, лимонний сік, буряк); 250 мл будь-якого кисломолочного продукту.
Полудень: 200 г свіжих фруктів.
Вечеря: 200-250 мл напою Хаузера (в гарячому вигляді); молодий горошок у відварному вигляді; стандартна порція салату (апельсин, салатна селера, листовий салат); трохи свіжого ананаса; м'ятний чай з медом.

Очисна, Грети Гарбо, дієта
Оціни пораду →
Переглядів: 1016
Рейтинг: 5.0/3

Зверніть увагу

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Loading...