Рецензія на фільм "Вагітний"

Рецензія на фільм "Вагітний" Шварценеггеру останнім часом і без кінематографа довелося пережити чимало життєвих потрясінь. Мабуть, "Конаном" і "Вагітним" злі люди вирішили остаточно добити Арні. Але, звичайно, на цьому злі люди не зупинилися і пішли добивати "піпл", "хаває" все підряд, головне - щоб у гарній упаковці.

Злим людиною в даному випадку можна охрестити Сарика Андреасян, який після "Службового роману. Наш час" не зупинився і продовжив згадувати всує Голлівуд, створивши з "вагітного" прямо-таки натуральну композицію зі всіляких штампів. Навіть лякає, на що досить-таки молодий Андреасян здатний у своїй подальшій кінокар'єрі. Мабуть, це той випадок, коли режисера платити треба, щоб він не знімав в принципі. Хоча трейлер до фільму вийшов непоганий, кумедний, який обіцяє щось смішне і нестандартне. Ах, як буває оманливо перше враження.

Сюжет розповідає про Сергія Добролюбова, який веде нехитрі ранкові новини на телеканалі МузТВ, і має всього дві мрії - завести дитину і перейти нарешті в більший телекалібр. Падаюча зірка виконує перше бажання - і Добролюбов вагітніє, роблячи свою дружину батьком. Далі Сергія чекають 9 місяців солоних огірків, походів до акушера-гінеколога та всесвітньої знаменитості. Саме ця горезвісна знаменитість псує його відносини з дружиною, власну самооцінку і сприйняття відповідальності.

Власне, конфлікт у фільмі відсутній спочатку. І це скоріше викликано не самим сюжетом, а його логікою, яка також відсутня спочатку. Сіль на цукор додає ще й Анна Седокова, яка потрапила в "вагітного" ... Загалом, залишається загадкою, як вона потрапила у фільм при своїх скромних, дуже скромних акторських здібностях. І що змушує екс-солісток ВІА-Гри відправлятися на великий екран?

Трохи краще і сам Дмитро Дюжев, чия акторська гра як правило знаходиться рівнем вище. Тому кращими акторами "вагітного" можна з упевненістю назвати Галустяна і Шаракоіс, не відходять від своїх екранних образів.

І вже зовсім образливій здається постійна реклама у фільмі - нав'язливий коньяк (як і в "Службовому романі"), реклама преси та інтернет-ресурсів. Ну а якість зйомки нагадує спроби відтворити атмосфери голлівудських фільмів, зношених вже років так п'ять-сім тому. Все в "Вагітний" залишає бажати кращого.

Загалом, звичайно, в якості одноразового кіноутоляющего "Вагітний" може, вибачте за кострубатий французька, проканать, та й то не всім. Безумовно, можна сподіватися на обнадійливий трейлер, але ви ж самі розумієте, так? Трейлер як завжди всього лише продемонстрував найкумедніші моменти фільму, не залишивши глядачеві жодних пристроїв для сміху в самому фільмі.

Переглядів: 1141
Рейтинг: 3.0/4

0