Рецензія на фільм "Ялинка 2" (Ёлки 2)

Рецензія на фільм "Ялинка 2" (Ёлки 2) Як відомо, кожен поважаючий себе в людей в новорічну ніч повинен випити в будинку все шампанське, переїхати в Пітер, заснути в олів'є і наповнити мідний тазик надмірностями вчорашніх явств (заливна риба таки-гидота рідкісна)... Але творці цього фільму вважають по-іншому: виявляється, під Новий Рік казковим чином повинні вирішитися всі проблеми, всі повинні любити один одного і повинні бути щасливі, всупереч будь-яких обставин. Подумати тільки, як оригінально!

Але хіба може бути інакше під Новий Рік, та в кінокартині?.. Ні, дорогі друзі, рішуче не може. От якби ще і в житті так все було, носили б ми Тимура Бекмамбетова на руках, як визнаного кумира і пророка своєї батьківщини...

"Ялинки-2" не відмовляються від випробуваного в першій частині прийому, коли ряд міні-історій, розвиваючись на екрані паралельно, в результаті переплітаються між собою. На жаль чи на щастя, багато нових героїв, хоча нас знову порадує, приміром, що впадає в амнезію Ургант, з яким доведеться мучитися Светлакова (кругообіг грошей в кінці фільму щиро посміхнувся), лижник і сноубордист, депутат-Вержбицький, Віра Брежнєва, яку , правда, важко сприймати без своїх знаменитих "лобкових" концертних суконь, настільки радують невибагливий чоловічий погляд, та інші ... Треба сказати, цьому фільму не можна відмовити в головному: настрій він таки-піднімає, так що, можна сказати, виконує свою місію. Не скажеш також, що друга частина значно поступається першій, можливо навіть, в чомусь і перевершує. Принаймні, так здалося з перегляду. Додалися чудові актори - Петренко, Меньшов, Безруков зі своїми нехай невеликими, але запам'ятовуються ролями. Правда, втратили ми Христину Асмус, Гармаша, ну, і Дмитра Медведєва)))

В цілому ж акторський сплав вийшов неоднорідний - хтось грає добре, а хтось не дуже, і це досить кидається в очі. Зокрема, як-то не увійшов у свою роль Ургант, на відміну від Светлакова, який, до його честі варто зауважити, взагалі не пам'ятаю щоб хоч десь, хоч колись погано грав. Ну і простенько все ж, зайво нудотно, дуже вже в кінці "ура, товариші, Новий рік!" вийшло.

Ёлки 2, фільм, рецензія, ялинки
Переглядів: 1141