ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як готувати ролли з шинкою і рибою

Як готувати ролли з шинкою і рибою Не складна та дуже чудова закуска до столу, готується за 30 хвилин.

Інгредієнти для роллів з шинкою і рибою (на 20 порцій):
- лаваш (тонкий) - 2 листи.

Для першої начинки:
- перець солодкий - по 1 шт. жовтого і зеленого кольору;
- шинка - 200 г.;
- майонез «Оливковий з прованськими травами » - 100 мл.;
- гірчиця - 1 ч.л.;
- кріп - 1 пучок.

Для другої начинки:
- філе червоної риби слабосоленої - 200 г.;
- сир вершковий або сирний - 200 г.;
- майонез «Провансаль » - 50 мл.;
- кріп - 1 пучок;
- лимон - 1 шт.

Як готувати ролли з шинкою і рибою:

Готуємо пасту для рулетів з солодким перцем. Змішати майонез, гірчицю, подрібнений кріп, приправити сіллю і перцем.

Готуємо пасту для рулетів з рибою. Вершковий сир перекласти в миску, додати майонез, подрібнений кріп, лимонний сік, натерту на дрібній тертці цедру. Перемішати.

Духовку розігріти до 180 ° С. Перці розрізати навпіл, видалити серцевину, викласти на деко, скропити рослинним маслом. Запекти в духовці, 20 хвилин, потім перекласти в миску, накрити плівкою і залишити на 10 хвилин. Зняти з перців шкірку, м'якоть нарізати соломкою.

Рибу нарізати тонкими пластинками.

Один лаваш змастити сумішшю майонезу, гірчиці і кропу, зверху викласти нарізані перці і шинку скибочками. Другий лаваш змастити вершковим сиром з майонезом і зеленню, а зверху покласти шматочки риби.

Згорнути лаваші в рулети, нарізати шматками у вигляді ролів шириною приблизно 2,5-3 см.

Порада: перець для ролів з шинкою годі й запікати, якщо обмежений час приготування. Нарізати при цьому перець необхідно дуже тонкою соломкою.

Смачного!

закускі, Роли з шинкою і рибою, рецепти, риба, роли, шинка
Оціни пораду →
Переглядів: 3730
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ