ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як готувати креветки по-тайськи

Як готувати креветки по-тайськи Креветки по-тайськи подавайте з гарячою рисовою локшиною.

Інгредієнти:
- 12 великих креветок
- рослинна олія
- цибулина
- 4 зубчики часнику
- гострий перець чилі
- 2 свіжих огірка
- 200 грам свіжих стручків гороху
- 2 столові ложки оцту
- 2 столові ложки кунжутного масла
- рисова локшина
- кінза
- 200 грам арахісу в медовій глазурі (або звичайний арахіс облитий медом)

Приготування:

Обсмажте дрібно нарізану цибулю, часник і перець, на рослинній олії.

Додайте огірки, нарізані тонкими часточками, накрийте кришкою і тушіть 5 хвилин.

Додайте очищені креветки і тушіть, поки креветки не стануть рожевими. Покладіть порізані на кілька частин стручки гороху і тушіть ще хвилину.

Влийте оцет і кунжутне масло.

Посипте дрібно рубаною кінзою і товченим арахісом в медовій глазурі.

Смачного!

арахіс, перець чилі, Рецепт, кулінарні рецепти, Креветки по-тайськи, огірки, креветки, рисова локшина, кінза
Оціни пораду →
Переглядів: 1108
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ