ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Мариновані печериці на швидку руку

Як приготувати Мариновані печериці на швидку руку Мариновані гриби вважаються традиційним блюдом для святкового столу. Але ось, на жаль, не у всіх є можливість запастися лісовими грибами, а мариновані печериці з магазину не дешеве задоволення. Тому, дивіться простий рецепт приготування маринованих печериць на швидку руку.

Навідь особливо витрачатися Вам не доведеться, оскільки мариновані печериці можна приготувати вдома, причому швидко і легко. Для цього буде потрібно кілька годин.

Що нам потрібно для маринованих печериць:
- 200 грам свіжих печериць;
- 500 мл очищеної води;
- 3 ст. ложечки яблочногo оцту;
- 2 ст. лoжкі цукру;
- 0, 5 ст. ложки екстра солі;
- 2 шт. ароматного лаврового листа;
- 5 штук. сушеної гвоздики;
- 5 штук. чорного перцю.

Як готувати мариновані печериці (Рецепт приготування):
У киплячу воду киньте перець, гвоздику і лаврушку. Влийте оцет і покладіть сіль. Додайте цукор, після чого всипте гриби. Варіть 20 хвилин на маленькому вогні. Залиште на 2 години до повного охолодження.

Готові гриби промийте, заправте рослинним маслом і прикрасьте кільцями цибулі. Мариновані печериці готові. Смачного!

закуски, Рецепт, Мариновані печериці, гриби
Оціни пораду →
Переглядів: 639
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ