ВойтиРеклама

рецепти від читачів

» » » Як приготувати Ледачі чебуреки на сковороді

Як приготувати Ледачі чебуреки на сковороді

Як приготувати Ледачі чебуреки на сковороді Ледачі чебуреки на сковороді готуються дуже просто. Подавай їх разом зі свіжими овочами та зеленню.

Що нам знадобиться:
• круглі вафельні коржі - 4 шт.,
• змішаний м'ясний фарш - 250 г.,
• цибуля - 1 шт.,
• кріп - 1 пучок,
• яйця - 3 шт.,
• борошно для панірування,
• рослинне масло для обсмажування,
• сіль і мелений перець - за смаком.

Рецепт приготування Ледачих чебуреків на сковороді:


1. Цибулю і кріп дрібно порубати. Змішати з м'ясним фаршем, додати сіль і перець.

2. Викласти начинку на два вафельних коржа, накрити рештою коржами. Злегка притиснути і залишити на 5 хвилин.

3. Розрізати кожну заготовку на 8 частин.
Вмочити отримані трикутники в збиті яйця і обваляти в борошні.

4. Розігріти рослинне масло в глибокій сковороді, порціями обсмажити ледачі чебуреки з двох сторін. Готові чебуреки викладати на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб вбрався зайвий жир.

5. Подавати ліниві чебуреки гарячими.

Для приготування ось таких ледачих чебуреків на сковороді знадобиться всього 30 хвилин.

закуски, чебуреки, Рецепт
Оціни пораду →
Переглядів: 332
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ