ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Грінки з яйцем і молоком на сніданок: Три смачні ідеї

Грінки з яйцем і молоком на сніданок: Три смачні ідеї Грінки з яйцем і молоком - це не тільки відмінний десерт, який ідеально підходить до післяобідньої кави, але і дуже смачний сніданок.

Ми підготували для тебе три смачні рецепти грінок, які можна готувати щодня на сніданок. Такі грінки готуються легко та швидко, втім, так само і з'їдаються.

Запечені французькі грінки від Марти Стюарт

Запечені французькі грінки від Марти Стюарт


У цьому рецепті Марти Стюарт французькі тости з родзинками готуються в духовці. Їх можна підготувати ввечері, а запекти вже вранці.

Інгидієнти:
• вершкове масло - 25 г.;
• яйця - 8 шт.;
• незбиране молоко - 1/2 склянки;
• цукрове масло - 1/3 склянки;
• мелена кориця - 3/4 ч.л.;
• сіль - 1/2 ч.л.;
• скибочки бриоши або тостового хліба - 10 шт.;
• родзинки - 1/2 склянки.

Рецепт приготування:
1. Змастити маслом 2-літрову форму для випічки. У великій мисці збити яйця, молоко, цукор, корицю і сіль.

2. Занурити булочки або скибочки хліба в яєчну суміш, потім викласти у форму, посипаючи родзинками.

3. Вилити яєчну суміш яка залишилася на булочки
і дати постояти 30 хвилин в холодильнику.

4. Розігріти духовку до 160 градусів і запікати від 55 до 65 хвилин (накрити фольгою, якщо грінки підрум'яняться занадто швидко). Остудити протягом 15 хвилин перед подачею на стіл.

Грінки з яйцем і молоком

Грінки з яйцем і молоком


Солодкі грінки з яйцем на сковороді - це прекрасний рецепт швидкого і смачного сніданку. За бажанням грінки можна посипати корицею і ванільним цукром.

Які інгредієнти потрібні:
• батон або білий хліб - 6 скибочок;
• яйця - 2 шт.;
• молоко - 100 мл.;
• сіль - щіпка;
• рослинне масло - для обсмажування;
• цукор - для подачі.

Як приготувати:
1. Нарізати батон або білий хліб скибочками завтовшки 1 сантиметр.

2. Збити яйця з молоком і щіпкою солі.

3. Розігріти сковороду з рослинним маслом. По одному занурювати шматочки хліба в яєчну суміш і смажити з двох боків до золотистого кольору.

4. Перед подачею посипати грінки цукром.

Яблучні грінки на сніданок

Яблучні грінки на сніданок


Бутерброди можуть бути і солодкими. Наприклад, як ці гарячі сендвічі з яблуками і корицею.

Що потрібно для яблучних грінок:
• тостовий хліб - 8 скибочок;
• яблуко - 1 шт.;
• яйця - 2 шт.;
• молоко - 50 мл.;
• цукор - 1 ст.л.;
• кориця - щіпка;
• вершкове масло - 50 г.;
• цукрова пудра - для подачі.

Рецепт приготування яблучних грінок:
1. Яблуко помити, почистити, видалити серцевину і порізати тонкими скибочками.

2. Збити яйця з молоком, цукром і корицею.

3. Покласти шматочки яблука на скибочку хліба, покрити другою скибочкою і злегка притиснути по краях.

4. Занурити в яєчно-молочну суміш і смажити в розтопленому маслі на слабкому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.

5. Посипати тости цукровою пудрою і подавати.

Смачного!

закуски, сніданок, грінки
Оціни пораду →
Переглядів: 973
Рейтинг: 5.0/6

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ