ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як зробити Гамбургер по домашньому

Як зробити Гамбургер по домашньому Наші гамбургери виходять такі як в Макдональдсі, тільки ви знаєте що ви туди поклали!

Інгредієнти:
- булочки
- 0.5 склянки молока
- 0.5 склянки води
- 1 ч. ложка сухих дріждів
- 1 яйце
- 3 ст. ложки рослинної олії
- 1 ч. ложка цукру
- 0.5 ч. ложки солі
- 2.5 склянки борошна
- кунжут
- яйце для змащування

додатково
- 300-350 грамів яловичого фаршу
- 1 яйце
- листя салату
- майонез
- кетчуп
- помідори
- сир "хохланд чізбургер"
- мариновані огірки і цибулю за бажанням

Спосіб приготування

У теплій суміші молока і води розчинити дріжді і цукор, залишити на 5 хвилин, потім додати масло, сіль і яйце, підсипаючи просіяне борошно замісити тісто, воно повинно вийти дуже м'яке, навіть нехай трохи липне до рук, від цього булочки вийдуть більш вкусніші.

Перекладемо тісто в каструлю змащену олією, накрити кришкою, прибрати в тепле місце на 1 годину.

Коли тісто підніметься перекласти його на дошку змащеною маслом, руки так само змастити маслом, борошно більше не використовувати, поділити тісто на 8-9 кульок.

Деко застелити промасленим папером, перекласти булочки, злегка їх приплюснути руками, надати красиву акуратну форму, накрити плівкою, дати настоятися ще хвилин 10-15.

Потім включити духовку на 200 градусів, булочки ще раз трохи приплюснути, змастити збитим яйцем і посипати кунжутом.

Ставимо булочки в теплу духовку, не потрібно чекати поки вона сильно нагріється але і в холодну так само ставити не потрібно. Випікати до золотистого кольору. Коли булочки будуть готові дістати їх з духовки, накрити серветкою і відставити убік.

У фарш нічого не додавати крім яйця, солі і перцю за смаком, перемішати, якщо вийде на ваш погляд рідким то можна додати трохи панірувальних сухарів.

Сформувати круглі плоскі биточки, при смаженні вони трохи зменшуватися тому робити їх потрібно по більше розміром, обсмажити до готовності на сковороді гриль з невеликою кількістю рослинної олії або просто на сковороді.

Тепер беремо наші булочки, розрізаємо вздовж навпіл, обидві половинки трохи змастити майонезом, потім листочок салату, скибочка помідору, котлета, трохи кетчупу, сир, накриваємо другою половинкою, можна трохи підігріти в мікрохвильовці.

Смачного!

гарнір, гамбургер, бутерброди, по домашньому
Оціни пораду →
Переглядів: 1092
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ