ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Домашню закуску з кабачків

Як приготувати Домашню закуску з кабачків Смачна домашня закуска з кабачків, яку неважко приготувати за пів години.

Для консервації смачної закуски з кабачків потрібно:
• 5 кг кабачків;
• 300 г моркви;
• 2 ст. рослинного масла;
• 2 ст. оцту;
• 1 ст. цукру;
• 2 столові ложки солі;
• 1 ст. свіжого часнику (меленого на м'ясорубці);
• петрушка, кріп.

Спосіб приготування домашньої закуски з кабачків:
Кабачки нашаткувати або порізати кільцями на четвертинки. Моркву натерти на тертку. Змішати у великій каструлі, додати масло, цукор, сіль і оцет.

Варити 20 хвилин, помішуючи. Важливо, додати оцет саме на цьому етапі, і не боятися, що він википить. Оцет зробить кабачки твердіші та тугіші.

Тепер додаємо мелений часник і дрібно порізану зелень. Варити ще 10 хвилин.

Розкласти в стерильні банки та закатати.

домашня консервація, закуска з кабачків, закуска, Домашня закуска з кабачків
Оціни пораду →
Переглядів: 1362
Рейтинг: 5.0/1

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ