ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Новорічний бісквітний торт з вишнею

Як приготувати Новорічний бісквітний торт з вишнею Пропонуємо вам дуже смачний і оригінальний рецепт новорічного бісквітного торту з вишнею! Спробуйте і не пожалкуєте. Можливо у Вас є свій рецепт Новорічного торту, буде добре якщо ви ним поділетеся з нами.

Інгредієнти для Новорічного бісквітного торту:

Для світлого коржа:
• 4 яйця;
• 1 стакан цукру (250 мл.);
• пакетик ванільного цукру 8 грамів;
• крохмаль 1 ст. л.;
• борошно (трохи менше склянки, рівно на стільки скільки займе в цій склянці місця крохмаль).

Для темного коржа:
• яйця 4 штуки;
• стакан цукру (250 мл.);
• какао 2 столові ложки;
• крохмаль 1 столова ложка;
• борошно (трохи менше склянки, рівно на стільки скільки займе в цій склянці місця крохмаль і какао).

Для крему:
• 400 мл. вершків 30%;
• сметану 10% жирності - 200 мл., і 400 мл. - 30%;
• цукрову пудру (на ваш смак).

Для прикраси Новорічного торту знадобиться:
• вершки 33%;
• пакетик закріплювача для вершків (можна без нього);
• цукрова пудра на ваш смак;
• баночка консервованих вишень.

Рецепт приготування Новорічного бісквітного торту

Яйця збити з цукром і ваніллю до утворення пишної маси. У склянку всипати для білого коржа крохмаль і борошно до верху, просіяти до збитих яєць, швидко збити все разом (я завжди збиваю міксером, а не перемішую лопаткою, завжди бісквіт вдається). Вилити тісто у форму і випікати в добре розігрітій на 180 градусів духовці 30 хв., готовність перевіряю дерев'яною паличкою.

Далі готуємо тісто для коричневого коржа. У склянку висипаємо 1 столову ложку какао, стільки ж крохмалю і це все засипаємо мукою до самого верху, цю всю масу висипаємо до збитих яєць. Сподіваюся зрозуміло написано.

Готуємо крем для бісквітного торту
Збити вершки до появи малюнків від міксера, додати цукрову пудру, сметану - 10% і 30% жирності, ще раз добре збити. Крем готовий.

Для прикраси вершки збити до стійкої міцної маси, ближче до завершення збивання додати закріплювач і сахарну пудру. Збивати вершки перед самим їх застосуванням. З вишень ьреба злити сік (я кладу їх у друшляк).

Тепер все готово, дивіться рецепт як приготувати Новорічний бісквітний торт з вишнею.

Кожен корж розрізати навпіл. Один коричневий коржик поділити на кільця (я роблю це за допомогою тарілок), повинно вийти два кругляка із диркою всередині, і один маленький, це сама середина, середнє кільце відкладаємо в сторону.

Перший корж буде світлий, змазуємо його кремом, приблизно 5-6 ложок. На другий шар вкладаємо кільця від темного коржу. Простір між ними тепер потрібно заповнити вишнями. Знову змастити кремом.

На третій шар новорічного бісквітного торту кладемо цілу половинку відрізаного темного коржа, змащуємо кремом, останнім буде світлий корж - його теж змастити кремом.

Коржі зібрані. Тепер нам знадобиться наше відкладене кільце, ми кладемо його на самий верх торта і змащуємо кремом.

Серединку заповнюємо вишнями, збиваємо вершки для прикраси і прикрашаємо поверхню новорічного торту.











випічка, рецепти, Новорічний торт, вишня, бісквітний торт
Оціни пораду →
Переглядів: 5719
Рейтинг: 5.0/4

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ