ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як робити фруктово-сирну запіканку

Як робити фруктово-сирну запіканку Фруктово-сирну запіканку краще робити в порційних формах. Яблука краще узяти невеликі або одне, але велике. З апельсинами такаж історія. Смачніше якщо їсти холодним.

Пропонуємо чудовий і легкий рецепт фруктово-сирної запіканки яку можна приготувати за одну годину.

На дві порції запіканки потрібно:
• 500 г творогу,
• 2 яблука,
• 2 ківі,
• 2 апельсини,
• 1 яйце,
• 3 ч. л. крохмалю,
• 3 ч. л. меду,
• 3 ч. л. лимонного соку,
• 1 ч. л. цукру,
• 1 ст. л. вершкового масла,
• 1 ст. л. панірувальних сухарів.

Рецепт фруктово-сирної запіканки:

Фрукти вимити і очистити від шкірки. Яблуко порізати тонкими часточками, ківі і апельсини - кружечками.

Відокремити жовток від білку. Змішати жовток, цукор, творог, крохмаль, мед і лимонний сік. Збити білки і акуратно додати до суміші.

Розігріти духовку до 200°С. Форми для випічки змастити олією і присипати сухарями. Укласти нарізані фрукти шарами: спочатку шар яблук, потім - апельсинів і ківі. Згори викласти творожняну масу. Запікати 30-35 хв.

Ось і готова фруктово-сирна запіканка. Смачного.

Ваша, Оленка Смачненька

запіканка, Фруктово-сирна запіканка, сирна запіканка
Оціни пораду →
Переглядів: 1442
Рейтинг: 5.0/4

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ