ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як робити фруктово-сирну запіканку

Як робити фруктово-сирну запіканку Вегетаріанське: оволакто

Час приготування : 1 година

Складність: легко

Калорійність: 969 ккал

на 1 порцію
білки - 54 г,
жири - 41 г,
вуглеводи - 96 г.

На дві порції запіканки потрібно:
500 г творогу
2 яблука
2 ківі
2 апельсини
1 яйце
3 ч. л. крохмалю
3 ч. л. меду
3 ч. л. лимонного соку
1 ч. л. цукру
1 ст. л. вершкового масла
1 ст. л. панірувальних сухарів

--------------------------------------------

Рецепт фруктово-сирної запіканки:

крок 1
Фрукти вимити і очистити від шкірки. Яблуко порізати тонкими
часточками, ківі і апельсини - кружечками.
Відокремити жовток від білку. Змішати жовток, цукор, творог, крохмаль, мед
і лимонний сік. Збити білки і акуратно додати до суміші.

крок 2
Розігріти духовку до 200°С. Форми для випічки змастити олією і
присипати сухарями. Укласти нарізані фрукти шарами: спочатку шар
яблук, потім - апельсинів і ківі. Згори викласти творожняну масу.
Запікати 30-35 хв.

запіканка, Фруктово-сирна запіканка, сирна запіканка
Оціни пораду →
Переглядів: 1264
Рейтинг: 5.0/3

Зверніть увагу

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Loading...