ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати домашні пиріжки з сиром

Як приготувати домашні пиріжки з сиром Що треба:
ваніль(стручок, есенція або ванільний цукор) - за смаком
олія вершкова - 150 г
борошно - 150 г
сир нежирний - 150 г

Для начинки:
родзинки - 30 г
молоко - 1,5 ст. л.
ваніль - за смаком
сир нежирний - 250 г
яйце - 1 шт
цукор - 50 г

Спосіб приготування:
1. Борошно просіяти. Додати сир, олію і ваніль. Перемішати міксером з насадкою для вимішування тіста спочатку на самій маленькій швидкості, а потім на найбільшій. Викласти тісто на присипану борошном поверхню, вимісити руками, загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 1 годину.

2. Приготування начинки. Ізюм залити окропом і залишити на 10 хв. Відкинути на друшляк. Відокремити білок від жовтка. Змішати сир з цукром, білком і ваніллю. Додати родзинки, перемішати.

3. Тісто розділити на 2 частини. Розкатати одну половину в квадрат 30х30 см і нарізати квадратиками 10х10 см.

4. Жовток збити з молоком. Покласти в середину кожного квадрата по 1 ст. л. начинки. Змастити краї жовтком з молоком.

5. Зліпити пиріжки. Так само зробити пиріжки з другої половини тіста.

6. Розігріти духовку до 180%С. Залишки тіста зібрати в кулю і знову розкатати. Нарізати тонкими смужками і укласти їх хрест на хрест на кожен пиріжок. Змастити верх пиріжків яйцем з молоком. Випікати 25 хв.

ваніль, яйце, родзинки, борошно, сир, Домашні пиріжки
Оціни пораду →
Переглядів: 4210
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ