ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати бісквітний торт на кефірі

Як приготувати бісквітний торт на кефірі Чудовий та легкий в приготуванні бісквітний тортик на кефірі

Що потрібно:
- Масло або маргарин - 100 гр.
- Цукор - 0,5 ст.
- Яйце - 1 шт.
- Борошно - 2 ст.
- Кефір - 0,5 л .
- Сода - 0,5 ч.л.
- Сіль, ванілін, родзинки.

Як готувати:
Масло або маргарин в охолодженому вигляді натираємо на крупній тертці, потім перетираємо з цукром і додаємо яйце. Солимо, поступово вводимо борошно і перетираємо все до однорідної маси.

Ретельне перемішування - запорука гарної якості бісквіта. Вливаємо кефір і доводимо тісно до консистенції густої сметани. Додаємо соду, промиті і заварений в окропі родзинки. Форму змащуємо маргарином або маслом, і посипаємо манною крупою або панірувальними сухарями. Тим, що є під рукою.

Випікаємо при температурі 200 градусів протягом 40 хвилин. Для повільного остигання залишаємо в духовці ще хвилин на п'ять.

Після того, як бісквіт охолоне, його можна розрізати на два коржі і змастити джемом або кремом. Зверху посипаємо цукровою пудрою. Смачного!

випічка, рецепти, до чаю, бісквіт, Бісквіт на кефірі
Оціни пораду →
Переглядів: 2822
Рейтинг: 5.0/3

Зверніть увагу

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Loading...