ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Що робити з черствим хлібом

Що робити з черствим хлібом У нинішній час залишками хліба нікого не здивуєш. Різноманітність його видів змушує нас купувати хліба більше, ніж ми можемо з'їсти свіжим. І так шкода, коли доводиться його викидати.

Найпростіше, що можна придумати, це заготовити з хліба сухарі, які потім можна використовувати в перших стравах, салатах, перемолоти на паніровку або з'їсти просто так, як аперитив.

Залежно від рецепта хліб можна розмочити в молоці, маслі або соусі, потім трохи віджати і використовувати готову масу для приготування. У салаті черствий хліб розмокне сам собою під политою на нього заправкою.

Також хліб можна подрібнити в кавомолці до стану борошна і використовувати у випічці, попередньо трохи помінявши рецепт (адже в готовому хлібі є і яйця, і дріжджі).
А можна просто погодувати птахів в найближчому парку!

Як оживити хліб?
- Розмочити в пароварці або на водяній бані протягом 10-15 хвилин;
- Загорнути хліб в мокрий рушник і розігріти в духовці при невеликій температурі;
- Зав'язати в пакеті і 30 секунд прогріти в мікрохвильовій печі;
- Змочені сухарі потримати на гарячій сковороді під кришкою до розмокання.

кулінарні поради, поради господині
Оціни пораду →
Переглядів: 319
Рейтинг: 5.0/3

Зверніть увагу

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Loading...