ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

» » » Які переваги у пароварки

Які переваги у пароварки

Які переваги у пароварки Електричні пароварки останнім часом набули великої популярності у поціновувачів здорового харчування.

Сучасні пароварки не виділяють шкідливого електромагнітного випромінювання, на відміну від мікрохвильовок. Їжа, приготована в них, максимально зберігає у своєму складі вітаміни і макроелементи.

Нові моделі пароварок багатофункціональні. Їх можна використовувати як для приготування їжі, так і для стерилізації посуду.

Процес приготування їжі в пароварці автоматизований. Так, достатньо всього лише задати потрібну програму і виставити таймер.

В пароварці допускається приготування кількох різних страв одночасно. Наприклад, у нижньому контейнері можна розмістити котлети (або просто шматочки м'яса), а у верхньому - нарізані овочі.

Отже, переваги пароварки очевидні. Це і швидке приготування страв (або декількох одночасно), зручний таймер і максимальне збереження вітамінів.

До речі, у пароварці дуже зручно сушити овочі або затоговляти сухофрукти.

кулінарні поради, Кулінарія, пароварка
Оціни пораду →
Переглядів: 100
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ