ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як зробити смачну макову начинку

Як зробити смачну макову начинку Маком можна посипати тісто перед відправкою його в духовку. А можна на швидку руку розпарити мак і сміливо використовувати його при приготуванні булочок і кренделів.

Самий клопіткий, але смачний, наступний спосіб:
• Для початку замочи мак окропом, дай йому набрякнути.
• Потім злий воду, залий нову або молоко і провари майбутню начинку з додаванням цукру або меду, постійно помішуючи, 40 хвилин на повільному вогні.
• У варений мак додай шматочок вершкового масла.

Якщо у тебе мало часу - перетри сухий мак в кавомолці або прокрути набряклий мак в м'ясорубці, і той, і інший можна розім'яти і подрібнити в ступці, зберігши тим самим його первозданний аромат.

Якщо макова випічка - частий гість на твоєму столі, є сенс задуматися над придбанням спеціальної ступки для перетирання маку - макітри з дерев'яним макогоном до нього.

кулінарні поради, поради господині, страви з маком
Оціни пораду →
Переглядів: 224
Рейтинг: 5.0/2

Зверніть увагу

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Loading...