ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

» » » Як правильно вибирати м'ясо в магазині

Як правильно вибирати м'ясо в магазині

Як правильно вибирати м'ясо в магазині Найкориснішим вважається м'ясо птиці (курка, качка, гусак і індик), найбільш низькокалорійним є яловичина і її молочні сорти (телятина). Меньш корисне, але дуже смачне - свинина.

Щоб вибрати м'ясо в магазині, віддайте перевагу охолодженому м'ясу, тому, яке не піддавалося заморожуванню і розморожуванню. У такому м'ясі міститься максимальна кількість вітамінів і мікроелементів. Заморожене м'ясо - свого роду кіт у мішку. Таке м'ясо не можна ні понюхати, ні потримати в руках. Тому на якій стадії м'ясо було на момент заморозки - з'ясувати не вдасться.

Купуючи м'ясо на базарі, вимагайте у продавця документ, що підтверджує придатність продукту для реалізації в торгових точках. На курочці або шматку свинини має бути печатка (штамп синього кольору).

Свіже м'ясо завжди покривається легкою скоринкою. Якщо шматки м'яса пускають воду, значить, вони були розморожені. Хороше м'ясо ніколи не пускає води, воно сухе і папір, на якому м'ясо лежить, - теж сухий.

Понюхайте і натисніть на м'ясо. Вм'ятин не повинно залишатися. Свіже м'ясо дуже смачно пахне.

мясо, кулінарні поради, магазин
Оціни пораду →
Переглядів: 282
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ