ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як правильно розморожувати м'ясо

Як правильно розморожувати м'ясо Задумали приготувати ситну м'ясну страву? Редакція Borispol.org.ua підготувала для вас декілька простих порад, як правильно розморозити м'ясо, щоб воно не втратило своїх смакових якостей і корисних властивостей.

Почнемо з того, що правильно заморозити м'ясо в домашніх
умовах не так просто. Справа в тому, що м'ясну вирізку не можна класти в морозилку цілком, інакше вона заморозиться нерівномірно.

Тому, перш ніж заморозити м'ясо, розділіть його на окремі порції,
потім кожну порцію загорніть в спеціальну плівку для заморожування продуктів, покладіть в морозильне відділення вашого холодильника.

Правила розморозки м'яса:
1.
Ніколи не розморожуйте м'ясо в гарячій воді, так воно не тільки втрачає всі корисні речовини і мікроелементи, а й стає занадто жорстким під час приготування.
2. Заморожене м'ясо необхідно дістати з морозилки, перекласти на нижню полицю холодильника, так воно розморозиться без втрати смакових якостей і корисних властивостей.
3. Ніколи не слід заморожувати розморожене м'ясо повторно. Це призведе до того, що продукт зіпсується, і його вживання стане небезпечним для вашого здоров'я.

Притримуючись цих простих порад, у вас завжди буде чудове та свіже м'ясо.

кулінарні поради, м'ясо, правильно, розморожувати
Оціни пораду →
Переглядів: 955
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ