ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

» » » Бориспільчанці в записничок - вісім кулінарних порад

Бориспільчанці в записничок - вісім кулінарних порад

Бориспільчанці в записничок - вісім кулінарних порад Будь-якій господині знадобляться нехитрі поради з області кулінарії, зібрані всюду потроху. Ми підготували вісім цікавих порад які можна занотовувати у свій записничок.

№ 1 Варене м'ясо збережеться довше, якщо зберігати його сухим, залишивши трохи бульйону на дні посуду.

№ 2. Фарш зі свинини краще використовувати для приготування відварних фрикадельок, а змішаний (свинина і яловичина або баранина) - для котлет, зраз, відбивних.

№ 3. Щоб риба була смачнішою, перед приготуванням її потрібно посолити, поперчити, збризнути лимонним соком і залишити на деякий час.

№ 4. Щоб у крупі не заводилося жучків, перш ніж засипати її в банки, треба просмажити крупу у духовці або на сковороді.

№ 5. Рис буде смачним і білим, якщо у воду для варіння додати трохи оцту або кілька крапель лимонного соку чи розведеної у воді лимонної кислоти.

№ 6. Зберігатьи часник треба в сухому і темному місці, яке добре провітрюється.

№ 7. Щоб цибуля під час смаження набула золотавого кольору, її попередньо потрібно обкачати в борошні.

№ 8. Соди і ванілі у тісто краще недосипати, ніж пересипати, бо пироги і торти будуть несмачними.

записничок, Бориспільчанці, порад, вісім, кулінарних
Оціни пораду →
Переглядів: 422
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ