ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

14 пам'ятних порад для кухні

14 пам'ятних порад для кухні Мені здавалося, що я знаю про кухню все! Але ці поради господаркам стали справжнім кулінарним «откровением»... Назвати їх корисними - нічого не сказати! Навіть звичайні страви можна готувати інакше, а звичні продукти приховують безліч загадок! Нехай ці маленькі підказки допоможуть Вам проводити час на кухні з душею!

Отже, пам'ятні поради для кухні:

1. Соус для жаркого чи будь-який соус до м'яса придбає додаткову пікантність, якщо додати в нього 2 щіпки розчинної кави. Звучить дивно, але смак - незрівнянний!

2. Додайте в ємність з молоком щіпку солі. Це перешкодить молоку скиснути і продовжить його термін зберігання!

3. Рецепт для справжніх гурманів і любителів картоплі! Наріжте 2 яблука, збризніть їх лимонним соком і тушкуйте у вершковому маслі. Потім додайте в готове картопляне пюре вершково-яблучну суміш і молоко або вершки. Виходить оригінальне, дуже пікантне блюдо!

4. Щоб визначити свіжість риби, помістіть її в ємність з прохолодною водою. Якщо вона опускається на дно - риба свіжа, її можна вживати в їжу.
Несвіжа риба тут же спливе!
Риба буде відмінно чиститься, якщо її натерти перед чищенням оцтом і залишити на пару хвилин.

5. Щоб домогтися ідеальної прозорості холодцю, додайте в нього за 10 хвилин до закінчення варіння 2-3 яєчні шкарлупи.

6. Якщо шампанське видихнуло, киньте в нього кілька родзинок!
Це поверне напою ігристість і багатий смак.

7. Молоко ніколи не пригорить, якщо Ви ополоснете каструлю холодною водою перед кип'ятінням. Змастивши краї каструлі вершковим маслом, Ви вбережете молоко від википання!

8. Ізюм буде неймовірно соковитим і смачним, якщо перед вживанням замочити його в теплому лимонному соці.

9. Тушковане м'ясо приготується швидше і буде дуже м'яким, якщо при гасінні додати в нього 1-2 столові ложки оцту.

10. Рецепт корисного домашнього майонезу на швидку руку: додайте в сметану розтертий жовток круто звареного яйця і 1 чайну ложку гірчиці.

11. Неперевершено смачним вийде рис, приготований з соком грейпфрута (на 1 склянку рису - половинка грейпфрута).

12. Зберігайте харчову плівку в холодильнику! Холодна харчова плівка не рветься і не липне до рук, поводитися з нею набагато легше.

13. Спробуйте додати в омлет газовану воду замість молока або звичайної води. Вийде неймовірно пишне блюдо!

14. Секрет для випічки з незабутнім ароматом! Помістіть в ємність з цукром для випічки спеції: кардамон, корицю (паличку або мелену), частинки шкірки лимона або лайма, сушену м'яту, гвоздику, бадьян... Приготовані з таким смачним і приємним на запах цукром, страви будуть абсолютно особливими!

Намагаючись здивувати і порадувати своїх домашніх, жінки здатні на відчайдушні кухонні подвиги.

Пам'ятайте про те, що будь-яку справу можна спростити, якщо дізнатися про неї побільше!

Готуйте із задоволенням!

кулінарні поради, на замітку, поради для кухні
Оціни пораду →
Переглядів: 654
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ