ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати М'ясний соус для спагетті

Як приготувати М'ясний соус для спагетті Соус для спагетті (або будь-якох іншої пасти) з м'ясним фаршем, грибами, овочами, сушеною зеленню і спеціями.
Можна використовувати будь-яке м'ясо - яловичину, свинину, баранину або птицю.

Час приготування: 5 годин 30 хвилин.
На 14 порцій.

Інгредієнти :
Селера 1 пуч.
Гриби 15 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Перець серрано 1 шт.
Часник 6 зуб.
Оливкова олія 3 ст. л.
Консервовані помідори 1200 гр
Томатна паста 500 мл
Томатний соус 1500 мл
Вода 700 мл
Вустерський соус 1 ч. л.
Петрушка сушена 1 ст. л.
Орегано сушений 1 ст. л.
Базилік сушений 1 ст. л.
Сіль 1 ч. л.
Перець чорний мелений 1 ч. л.
Яловичий фарш 1000 гр
Лавровий лист 7 шт.

Нарізати селеру і покласти в миску.
Тоненько нарізати гриби, цибулю, солодкий перець, перець серрано і часник, це все кладемо в миску.

Наливаємо оливкову олію у велику каструлю і нагріваємо на середньому вогні.

Далі додаємо нарізані продукти і тушкуємо близько 10 хвилин, помішуючи через кожні 3 хвилини. Нарізужмо помідори (або взяти нарізані), покласти в миску і трохи придушити. Додати помідори в каструлю. Все перемішати. Додати томатну пасту, соус і воду. Потім додати Вустерський соус, петрушку, орегано, базилік, сіль і чорний перець. Все перемішати і довести до кипіння.

Обсмажити фарш на сковороді на середньому вогні до готовності. При необхідності злити зайвий жир. Викласти м'ясо в соус і перемішати. Додати лавровий лист і ще раз перемішати.
Варити мінімум 3 години, перемішуючи через кожні 30 хвилин.

Соус повинен загуснути і зменшитися в об'ємі, всі інгредієнти перемішатися.
Дістати лавровий лист і викинути.

Подавати з пастою.

соус, спагетті, М'ясний
Оціни пораду →
Переглядів: 931
Рейтинг: 5.0/1

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ