ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як зробити теплий салат з беконом

Як зробити теплий салат з беконом Вид: Салати, М'ясний салат
Кухня: Домашня
Час: 15 хв.
Складність: Легко

Опис:
Теплий салат - це незвичайно смачно. Його можна приготувати на затишну сімейну вечерю або до приходу довгожданих гостей, які будуть приємно здивовані. Це два в одному: салат і друге блюдо, смакота і заощадження часу. Оцініть самі!

Що потрібно для салату (Інгредієнти)
- грудинка з/к- 90 г;
- сухарики - 20 г;
- помідори чері - 6 шт;
- лук ріпчатий - 1 шт;
- листья салату - 1 пучок;
- 1 яйце.

Для соусу:
- сок лимону 1/4;
- 1 ст.л.оливкової олії.

Як приготувати теплий салат
1) Грудинку порізати пластами і трохи обсмажити на сильному вогні в рослинній олії, залишити декілька
шматочків для прикраси.
2) Листки салату порвати, помідори нарізати половинками, а яйце розрізати на 4 частини.
3) Усі інгредієнти перемішати, прикрасити часточками лимона, нарізаним яйцем і декількома пластами
бекону, додати сухарі.
4) Салат полити лимонним соусом.

Теплий салат, домашня кухня, салат, бекон
Оціни пораду →
Переглядів: 1574
Рейтинг: 5.0/3

Зверніть увагу

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Loading...