ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Салат з молодої картоплі і риби

Як приготувати Салат з молодої картоплі і риби Весняний салат з молодої картоплі, шпинату, зеленої цибулі та консервованої риби.

Інгредієнти на 2 порції:
- молода картопля 4 шт.
- консервована риба у власному соку 1 банка.
- зелена цибуля 2-3 стебла.
- молодий шпинат невеликий пучок.
- варені яйця 2 шт.

Для заправки:
- оливкова олія 3 ст.л.
- лимонний сік 1 ч.л.
- сіль, перець за смаком.

Приготування:
1. Картоплю запекти в шкірці, окропивши рослинним маслом, і нарізати великими шматочками.
2. Рибу обробити на шматочки виделкою, видалити кісточки.
3. Зелену цибулю дрібно посікти. Листя молодого шпинату порвати руками.
4. Змішати картоплю, рибу і зелень.
5. Для заправки з'єднати лимонний сік і оливкову олію. Полити отриманою сумішшю салат і акуратно перемішати. Посолити і поперчити за смаком, прикрасити нарізаним вареним яйцем.

салат з молодої картоплі, салат з риби, Салат з молодої картоплі і риби, салат
Оціни пораду →
Переглядів: 857
Рейтинг: 5.0/1

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ