ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як зробити салат «Оксамитовий смак»

Як зробити салат «Оксамитовий смак» Зараз час салатів з буряка і ми хочемо вам запропонувати один із наших улюблених з фетою і апельсином. Салат дуже освіжаючий і смічний. Особливо корисний для милих дам які стежать за своєю фігурою.

Що нам потрібно (розрахунок на дві порції)

- буряк 1 шт.
- апельсин 1 шт.
- сир фета 120 г.
- олія оливкова 3 ст. ложки,
- цибуля (біла частина або порей) 3-4 шт.
- оцет винний 2 ч. ложки,
- кунжут білий для посипання,
- сіль за смаком.

Як готувати:
Для приготування салату зварити буряк, підготувати апельсин, фету, оливкову олію, винний оцет, білу частину зеленої цибулі, сіль і кунжут.

Очистити апельсин від кожури та білої плівки і розділити на невеликі шматочки.

Нарізати кубиками буряк і фету, нашаткувати цибулю.

Для заправки змішати сік з апельсина (1 ст.л.), оливкову олі,, цибулю і винний оцет.

Змішати буряк з апельсином і заправкою, посолити за смаком.

Викласти в салатник і зверху довільно розкласти фету. Посипати кунжутом.

Смачного!

Страви з овочів, Овочеві салати, салати, Страви з молочних продуктів
Оціни пораду →
Переглядів: 1545
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ