ВойтиРеклама на сайте

Як зробити печінковий торт

Як зробити печінковий торт Вид: Другі страви , М'ясні
Кухня: Домашня
Час: 60 хвилин
Складність: Легко

Що потрібно для печінкового торту
- 0.5 кг сирої яловичої печінки
- 3-4 великі цибулини
- 5 яєць
- 0.5 літра молока
- 1 склянка борошна
- сіль
- перець
- трохи менше 0.5 стакана соняшникової олії
- майонез
- 0.5 кг грибів

Рецепт печінкового торту
Сиру печінку перекрутити на м'ясорубці, дотади 1 цибулину. Отриманий фарш змішати з яйцями, молоком, борошном і олією. Посолити та поперчити за смаком. Із фаршу піджарити млинці як на налисники.

Цибулю яка залишилася порізати і
пережарити. Гриби також порізати і піджарити. Цибулю і гриби змішати з майонезом. Кожен піджарений млинець змастити майонезом з цибулею і грибами. Дати настоятися. При подачі на стіл прикрасити зеленню. Смачного!

На 1 печінковий торт в середньому виходить десь 6 млинців.

м'ясні, другі страви, гарніри, печінковий торт, печінка, перець
Оціни пораду →
Переглядів: 2354
Рейтинг: 5.0/2

Зверніть увагу

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Loading...