ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати буряк по-корейськи

Як приготувати буряк по-корейськи Буряк заливається гарячою олією з обсмаженою цибулею, за принципом корейських закусок, а потім маринується з часником і спеціями. Дуже смачно, рекомендуємо спробувати.

Що потрібно для буряка по-корейськи
• Буряк - 1 кг;
• Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.;
• Часник - 3 зубчики;
• Олія - 4 ст. ложки;
• Оцет 9% - 3 ст. ложки;
• Сіль - 1 ст. ложка;
• Цукор - 3 ст. ложки;
• Перець чорний мелений - за смаком;
• Прянощі (суміш трав, коріандр мелений і т.п.) - 1-2 ч. ложки (за смаком).

Рецепт бурячку по корейськи
Буряк очистити і натерти на тертці (якщо є
спеціальна терка, краще використовувати її). Перекладаємо буряк в каструлю і нарізаємо цибулю.

На сковороді розігріваємо олію і викладаємо на неї цибулю, цибулю потрібно обсмажити до золотистого кольору.

Часник потрібно очистити і натерти (краще видавити на давці). В буряк додаємо сіль, цукор, перець і прянощі за смаком. Це все ретельно перемішуємо. Перемішуючи вливаємо оцет.

Обсмажену цибулю разом з маслом додаємо в буряк і також реремішуємо. Далі потрібно поставити каструльку з буряком на вогонь і довести до кипіння, щоб пустила сік.

Перекладаємо буряк по-корейськи у баночки або будь який посуд і залишаємо на 5-6 годин, ще краще на ніч.

Наш буряк по-корейськи готовий. Приємного апетиту!

поради господині, салати, Рецепт, буряк по-корейськи
Оціни пораду →
Переглядів: 5097
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ