ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Рогалики з маком на Маковія

Як приготувати Рогалики з маком на Маковія Сьогодні відзначають Перший - Маковий Спас. Візьми на замітку рецепт рогаликів з дріжджового тіста з маковою начинкою.

Отже, як приготувати Рогалики з маком

Що нам потрібно:
• 500 г борошна,
• 7 г сухих активних дріжджів,
• 2/3 склянки молока,
• 50 г цукру,
• 100 г м'якого вершкового масла,
• 2 яйця,
• 1 ч.л. ванільного цукру,
• щіпка солі,
• мак.

Рецепт приготування:
Молоко підігріваємо, щоб воно стало теплим. Просіюємо борошно і додаємо дріжджі, сіль, цукор, яйце і вершкове масло. Замішуємо м'яке тісто, накриваємо і ставимо підходити в тепле місце на годинку.

Розділяємо тісто на дві частини. Кожну розкатуємо на присипаній борошном поверхні в кружлячок діаметром 30 см. Розрізуємо на 16 трикутників і присипаємо маком.

Формуємо рогалики, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці ще на годину.

Духовку розігріваємо до 200 градусів. Рогалики змащуємо збитим яйцем і посипаємо маком.

Випікаємо 20-25 хвилин. Перед вживанням даємо остудитися.

Смачного.

Ваша, Оленка Смачненька.

Маковія, дисерти, Рецепт, Мак, рогалики, святкові страви
Оціни пораду →
Переглядів: 131
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ