ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Курячі грудки в пікантній паніровці

Як приготувати Курячі грудки в пікантній паніровці Друзі, хочемо поділитися з Вами легким рецептом курячих грудок в пікантній паніровці. Можливо Ви знаєте інший, не меньш смачний та легкий рецепт приготування курячих грудок, поділіться в коментарях, ми будемо дуже вдячні.

Отже, наш рецепт дуже легкий.

Що нам потрібно:
• Яйце - 1 шт.;
• Борошно - за смаком;
• Куряча грудка (свіжа) - 4 шт.;
• Сухарики для панірування - 5 ст.
ложок;
• Куряча приправа (тільки "Мівіна") - 2 ч. ложки;
• Твердий сир - 2 ст. ложки;
• Соняшникове маслo - 3 ст. ложки.

Як приготувати курячі грудки в пікантній паніровці - рецепт
Для початку обовязково помийте ретельно грудки, обсушіть їх паперовим полотенцем і злегка відбийте.

Потім приготуйте ароматну суміш для панірування: змішайте сухарі, приправу "Мівіна" і тертий сир.

Обваляйте в борошні філе курки, опустіть його в збите яйце і пропаніруйте його в пріготовленій суміші.

Обсмажте філешку до золотистої скоринки.

Подавайте ароматні курячі грудки в пікантній паніровці з картопляним пюре.

Рецепт, Як приготувати, Курячі грудки, курка, грудки в паніровці
Оціни пораду →
Переглядів: 3374
Рейтинг: 5.0/5

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ