ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Суп з фрикадельками

Як приготувати Суп з фрикадельками Час приготування: 1 година
Складність: легко
Калорійність: 210 ккал
на 1 порцію
білки - 13,2 г,
жири - 8,6 г,
вуглеводи - 19,9 г

Для супу потрібно:
сіль (за смаком)
ріпа - 1 шт.
картопля - 4 шт.
зелена цибуля невеликий пучок - 1

Для фрикаделькі:
хлібні крихти - 3 ч.л.
сіль (за смаком)
щіпка тертого мускатного горіха
яловичий фарш - 200 г
яйце - 1 шт.
————————

У великій мисці змішати фарш, яйце, хлібні крихти і мускатний горіх. Приправити сіллю і перцем. Скатати з отриманої маси кульки розміром з грецький горіх.

Картоплю і ріпу очистити, нарізати соломкою. У каструлю налити 2 л
холодної води, покласти овочі і варити 10-15 хв. Потім додати фрикадельки і готувати ще 10 хв.

Готовий суп зняти з вогню, дати настоятися хвилин 10. Перед тим як вживати посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею.

перші страви, фарш, Рецепт, фрикадельки, суп, кулінарні рецепти
Оціни пораду →
Переглядів: 1642
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ