ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати рибні котлети з кукурудзою

Як приготувати рибні котлети з кукурудзою Рибні котлети - просте і смачне блюдо, яке можна подавати з різними гарнірами на обід або вечерю.

Інгредієнти:
Картопля середня - 2 шт.
Філе тріски (або іншої риби) - 200 г
Кукурудза консервована - 3 ст. л.
Вершкове масло - 1 ч. л.
Яйце - 1/2 шт.
Борошно - 1 ст. л.
Сіль за смаком

Приготування:
Очищені й розрізані на 2-3 частини картоплини залити окропом, покласти сіль, варити при слабкому кипінні під закритою кришкою. Потім злити відвар, посуд накрити кришкою, картопля знову поставити на вогонь на 2-3 хвилини і підсушити. Після цього розім'яти його в пюре.

Філе тріски залити гарячою водою, швидко довести до кипіння, зменшити вогонь і варити при слабкому кипінні 10 хвилин. Заморожене філе не потрібно розморожувати повністю. Злегка відталу рибу промити холодною водою, залити гарячою і варити. Готову рибу добре просушити паперовим рушником і подрібнити (в м'ясорубці або блендері).

З'єднати картопляне пюре з рибою, додати вершкове масло, яйце, борошно і кукурудзу, посолити, замісити фарш.

Сформувати невеликі котлети, на сковорідці розігріти олію й обсмажити до золотистої скоринки.

кукурудза, риба, Котлети
Оціни пораду →
Переглядів: 1566
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ